Markkinoinnin & myynnin koulutuspolku

Kannattavaa kasvua ja tuloksia tehokkaalla myynnillä ja markkinoinnilla

Kaipaatko potkua markkinointiin ja muskeleita myyntiin? Haaveiletko kasvusta kotimaassa tai kansainvälisillä kentillä? Tämä koulutuspolku on juuri sinua varten.

Iskussa maailmalle markkinoinnin ja myynnin koulutuksen avulla:

  • Vahvistat markkina- ja asiakasymmärrystä
  • Rakennat uusia asiakas- ja kumppanuussuhteita
  • Opit kannattavan elintarvikebisneksen salat ja osaat seurata markkinoinnin ja myynnin tuloksellisuutta
  • Luot tuotteillesi vetovoimaisen ja vahva brändin, joka puhuttelee kohdeyleisöä valitsemillasi markkinoilla
  • Opit vaikuttavan markkinoinnin perusteet – millaisilla tarinoilla, kärkiviesteillä ja toimenpiteillä asiakasta johdatetaan kohti ostopäätöstä?
  • Tuotteistat aidosti houkuttelevia ja asiakastasi puhuttelevia tuotteita ja kirkastat tuotteidesi kilpailuedun
  • Kasvatat ymmärrystäsi digitaalisista kauppapaikoista

 

Varaa paikkasi tästä!

“Aava & Bangin porukasta välittyy innostus tekemistä kohtaan, ja se innostaa myös meitä asiakkaita toisella puolella. Teillä on ammattitaitoa, monipuolista osaamista ja erityisesti pidän siitä, etteivät valmennuspäivät kanssanne ole perinteistä pönöttämistä. Ne on olleet tosi piristäviä, hauskoja ja värikkäitä. Mun mielestä se on oikea tapa tehdä tätä.”

– Satu Kandolin, Leipomo Primula Oy

Kuinka ohjelma etenee?

Kuuden kuukauden mittainen koulutus rakentuu kuudesta teemasta, yhdeksästä valmennuspäivästä ja henkilökohtaisesta sparrauksesta. Seuraavat koulutusryhmät aikatauluineen näet skrollaamalla sivulla alemmas.

Iskussa maailmalle -valmennusohjelmassa kokoonnutaan valmennuspäivien lisäksi valtakunnallisiin kasvutapahtumiin inspiroitumaan asiantuntijoiden puheenvuorojen, vertaissparrauksen ja verkostoitumisen äärelle.  

Kasvutapahtumia on kolme: 
💥 17.4. Helsingissä: Kasva kumppanien kanssa
💥 16.5. Jyväskylässä: Kilpailuetu kasvun rakentajana
💥 29.8. Tampereella: Kasvubrändin luominen elintarvikealalla

Millaisella mielenmallilla ponnistetaan pellon reunasta portille? Minkälaiset kumppanuudet tukevat matkaamme kotiportilta naapurikylään ja sieltä kansainvälisiin pöytiin asti? 

Muun muassa näiden aiheiden ja kysymysten äärelle syvennytään ensimmäisessä Kasvutapahtumassa 17.4. kello 11–16 Helsingissä. Luvassa on kasvun voimaa innostavien puhujien ja inspiroivien alan case-esimerkkien muodossa: mukana mm. Irina Nurmi (Smooth it Oy), Siiri Pihlainen (Fazer Oy), Marko Hammar (Moilas Oy), Business Finland, Ecca Nordic, Kylmästi paras ja monia muita elintarvikealan toimijoita!

Tapahtumissa kuullaan mahtavia menestystarinoita sekä kotimarkkinoiden että kansainvälistymisen ja viennin näkökulmasta. Pääset tapaamaan ja keskustelemaan kumppanien kanssa, vaihtamaan ajatuksia ja ideoita keskusteluiden lomassa, ja saat loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä omien kokemuksien jakamiseen muiden yritysten kanssa.

Ilmoittautumalla mukaan kasvuohjelmaan saat kutsun myös maksuttomiin kasvutapahtumiin, joissa pääset oppimaan alan parhailta.

Ilmoittaudu varasijalle!

Voi harmi! Koulutuksen ryhmät ovat täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle täyttämällä alla olevan lomakkeen. Varasijalla kuulet ensimmäisenä, mikäli koulutuksessa vapautuu paikkoja.