Tiedote: Covid-19 -viruksen vaikutukset kasvuohjelmaan

Julkaistu 25 maaliskuun, 2020

Lämmin tervehdys ja terveiset Iskussa maailmalle -kasvuohjelmasta!

Aava & Bang Oy sekä Iskussa maailmalle -kasvuohjelma suhtautuu Covid-19 -virukseen vakavasti ja haluamme toimia vastuullisesti, jotta viruksen leviämistä saadaan hidastettua lähikontakteja välttämällä. Meille asiakkaidemme sekä työntekijöidemme turvallisuus on ensisijainen tekijä kasvuohjelman toteuttamisessa.

Olemme reagoineet vallitsevaan tilanteeseen välittömästi ja haluamme varmistaa osallistujille parhaan mahdollisen tuen ohjelman tiimoilta. Oheisesta viestistä löydät tiedon viruksen vaikutuksista kasvuohjelman toteutukseen. Saman tiedon löydät myös sähköpostistasi, josta löydät myös pyynnön tiedottaa meitä tilanteestanne. Yleisiä ohjeita viruksesta löydät täältä.

Iskussa maailmalle Grow Global 2 tapahtuma siirtyy!

Tulemme siirtämään valtakunnallisen 31.3. Iskussa maailmalle: Grow Global 2 tapahtuman myöhemmäksi noudattaaksemme viranomaisten ohjeistuksia sekä varmistaaksemme osallistujien turvallisuuden. Uusi tapahtumapäivä on 3.9.2020. Lähtökohtaisesti tapahtuma tullaan toteuttamaan samalla sisällöllä kuin suunniteltu maaliskuun tapahtuma. Samalla siirrämme myös valtakunnallisen Iskussa maailmalle: Grow Global 3 tapahtuman syyskuulta keskiviikolle 4.11.2020.

Iskussa maailmalle -kasvuohjelman neljännet ja siten viimeiset työpajat on aikataulutettu touko-kesäkuulle 2020. Tällä hetkellä pidämme kiinni työpajojen aikatauluista, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti seuraavien viikkojen aikana ja informoimme osallistujia muutoksista näiden osalta. Tiimillämme on loistavat valmiudet sekä resurssit siirtää nämä työpajat tarvittaessa digitaalisille alustoille etäyhteyksien päähän ja siten mahdollistaa yrityssparraus teille sopivana ajankohtana paikasta riippumatta.

Poikkeustilanteessa teitä tukien!

Poikkeustilanteen aiheuttaman epävarmuuden jaloissa haluamme kannustaa teitä entistä uskaliaampiin ratkaisuihin ja olla tukenanne parhaalla mahdollisella tavalla. Sähköpostista löydät pyynnön vastata muutamaan kysymykseen koskien sitä, millä tavoin vallitseva taloudellinen tilanne ja koronavirus vaikuttaa teidän yrityksenne toimintaan? Vastaathan kyselyyn, jotta voimme kohdistaa verkostomme voimaa ja auttaa toinen toistamme.

Ihmisten terveys ja hyvinvointi on varmasti etusijalla meidän kaikkien tekemisessä. Mikäli päätöksestä herää jotakin kysyttävää, vastaamme tiimin kanssa mielellämme.

Myötätuulta ja tekemisen meininkiä,
Oona Ikonen ja koko Iskussa maailmalle -tiimi
Oona Ikonen
Asiakkuuspäällikkö
maailmalle@bang.fi
040 555 5543