Iskussa maailmalle: Grow Global -teemapäivä

Julkaistu 29 elokuun, 2019

Ylijäämäviennistä strategiseen vientiin!

Iskussa maailmalle -kasvuohjelma on osoitus elintarvikealan yritysten rohkeudesta ja innokkuudesta kehittää vientiä niin uusien markkinoiden avaamisessa, brändäyksessä, markkinointiosaamisen kehittämisessä kuin uusien yhteystyömallien rakentamisessa.

Kasvumatkalla on mukana suuri joukko kotimaisia elintarvikealan huippuja ja pian on heidän aika tavata toisensa, kun ensimmäinen Iskussa maailmalle: Grow Global -teemapäivä järjestetään tiistaina 03.09.2019 Jyväskylässä.

 

Päivän ohjelma

 

KONEET KÄYNTIIN: EROTELLAAN MENESTYSTEKIJÄT MERKITYKSETTÖMÄSTÄ PUUHASTELUSTA

Tilaisuuden avaa Aava & Bangin liiketoimintajohtaja Vilja Laaksonen

Mikä erottaa menestyjät muista: tutkittua tietoa pk-yritysten menestystarinoista.
Tutkimustietoa menestyneiden elintarvikealan kansainvälistymistarinoiden takaa meille tarjoaa professori Tanja Leppäaho, joka on Suomen johtava pk-yrityskentän kansainvälistymistutkija. Leppäahon tutkimuskenttä on vakuuttava; ihmisten johtamista, suhdetoiminnan mahdollisuuksia ja verkoston rakentamista kansainvälisellä kentällä.

 

KÄSIJARRU POIS PÄÄLTÄ: LAITETAAN TÄRKEIMMÄT ASIAT KUNTOON JOKAISEN YRITYKSESSÄ

 

Viennin sudenkuopat ja miten välttää ne: Asiantuntijoiden paneelikeskustelu with a twist.
Pönötyspaneelit heitetään romukoppaan, kun Kalliolan Mikon johdolla suunnataan kohdevalo viennin sudenkuoppiin ja etsitään polku niiden ohi. Tässä paneelissa on elämän maku, viennin konkareiden näkökulmasta!

 

Kädet saveen -vientiklinikat
Tehotunnin aikana ei vain höpötellä – vaan tehdään asioita ja poistetaan esteitä vientipolulta konkreettisesti. Asiantuntijat auttavat sinua tekemään tärkeitä päätöksiä, löytämään ja sulkemaan vaihtoehtoja pois sekä päättämään oikeat tavat edetä. Jätä turha häslääminen ja anna ammattilaisten auttaa sinut strategiseen ja harkittuun vientityöhön! Vientiklinikoiden teemat:

TALLIT TUTUKSI: OPIT KISAN KÄRKIKUSKEILTA

 

Mitä oppeja ruotsalaisilta? Löfbergsin tie elintarvikebrändiksi ja vientimenestykseksi.
Leif Sjöblomin johdolla pääsemme uppoutumaan kahvin maailmaan. Tutustumme Löfbergsin tarinaan ja siihen, mitä oppeja me voimme hyödyntää ruotsalaisilta koskien elintarvikebrändäystä ja vientimenestyksen luomista.

 

Onnistuneet vienticaset -potpuri
Mikko Kalliolan johdolla käymme lyhyessä ajassa läpi huikean määrän onnistuneita tarinoita vientirintamilta sekä kaivamme esiin onnistumisen eväät jokaisesta.

 

OMA TALLI KUNTOON: TALLITIIMIN RAKENTAMINEN

 

Strategisten yhteistyökumppaneiden haku ja ensimmäiset askeleet
Harvalla pk-yrityksellä on yksinään resursseja tai muuten järkeä lähteä tekemään vientiä täysin omillaan. Tarvitaan asiantuntijatahoja sekä muita yrityksiä kumppaneiksi. Verkottumisosiossa autamme sinua kartoittamaan keitä tarvitset, löytämään oikeat kumppanit sekä käymään ensimmäiset neuvottelut heidän kanssaan jo paikan päällä. Neuvottelut luistavat paremmin pienen purtavan äärellä, jonka Grow Global – tapahtuma tarjoaa sujuvoittamaan alkavaa yhteistä taivalta.

”Mieli, jonka uusi kokemus on kerran laajentanut,
ei koskaan palaa vanhoihin mittoihinsa.”
– Oliver Wendell Holmes

 

Tuoretie logistiikan osaajakumppanina Grow Global tapahtumissa!

Iskussa maailmalle – hankkeen osaajatiimi vahvistuu logistiikkaosaamisella erityisesti valtakunnallisten tapahtumapäivien osalta. Tervetuloa mukaan 3.9. selvittämään vastaukset Tuoretien asiantuntijoiden kanssa omiin jakeluteihin, kuljetuksiin tai logistiikan sähköisiin palveluihin liittyviin avoimiin kysymyksiin! Tuoretien logistiikkapäälliköt Jaakko Saha ja Mikko Hahka ovat käytettävissäsi tapahtumaständillä, asiantuntijapaneelissa kertomassa viennin logistisista sudenkuopista sekä klinikoilla ja yhteistyöosiossa vastaamassa suoraan juuri sinun kysymyksiisi. Voit kysyä esim. näihin teemoihin liittyen:

Vienti, tuonti, Passitus
Tullaus ja huolinta
Kuljetussopimukset ja kuljetusvakuutukset
Viranomaisyhteistyö (Tulli, Mavi, Evira)
Kumipyöräkuljetukset koko Eurooppaan (lämpötilasäädellyt)
Konttiliikenne ympäri maailman
Meri – lento – kumipyörä liikenne kokonaisuudessaan

Tuoretie Oy on suomalainen elintarvikelogistiikan asiantuntija, joka ohjaa, kehittää ja tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita logistiikkapalveluita elintarviketeollisuudelle sekä muille yritysasiakkaille. Toiminta-alue kattaa kotimaan lisäksi Pohjoismaat ja Euroopansekä maapallon eri osa-alueet merikontti liikenteellä. Tällä hetkellä elintarvikelogistiikkaa tehdään lisäksi valtavasti myös Kauko-Idän ja Kiinan markkinoille.

 

 

Etkö ole ilmoittautunut vielä, vaikka kalenterissa on vielä tilaa? Ei huolta. Ilmoittaudu mukaan nyt, niin me tapaamme jo ensi viikolla! Jatketaan yhdessä matkaa iskussa maailmalle!