Ilmoittautuminen

Uusi elintarvikealan Iskussa maailmalle -kasvuohjelma alkaa tammikuussa 2020!

Ohjelman hinta osallistuvalle yritykselle on 2500 € + ALV.

Kasvuohjelma sisältää:

  • 4 Kasvutyöpajaa
  • 2 ienryhmämuotoista konsultointitapaamista
  • Aktiivisen verkotoalustan uuden oppimiselle ja verkostojen rakentamiselle

Kasvuohjelma on suunnattu yrityksen 1-3  avainhenkilölle, joiden toivotaan olevan mukana koko kasvumatkan ajan. Näin varmistamme valtakunnallisen viennin verkoston syntymisen sekä uuden osaamisen siirtymisen yrityksen arjen toimiin.

Iskussa maailmalle – kasvuohjelma elintarvikealan toimijoille

Kasvuohjelma kääntää elintarvikealan toimijoiden kansainvälisen kasvuvaihteen päälle jo liiketoiminnan peruslähtökohdista käsin vahvistamalla vientituotteiden kehittämistä sekä tukemalla kasvuhakuisten yritysten verkottumista. Yrityksellesi tämä tarkoittaa sitä, että

  1. Luomme uutta, kirkastamme olemassa olevaa. Yritykset rakentavat ohjelman aikana kasvusuunnitelman kansainvälistymiseen, jota testataan kahdesti pienryhmäsparrauksissa. 
  2. Osallistamme ja autamme oppimaan. Emme keskity luentoihin ja monologeihin, me keskitymme systemaattistamaan yrityksesi vientiä osallistavien ja herättelevien valmennuksien kautta. 
  3. Haemme muutosta yrityksissä, emme yksilöissä. Osallistamme valmennuksiin yrityksesi avainhenkilöt (1-3 hlöä) ja haemme muutoksia ja kehitysaskelia yrityksen strategiassa, emme yksilön osaamiseen kehittämisessä. 
  4. Katsomme kauas, aloitamme läheltä. Kansainvälisten vientimarkkinoiden onnistunut avaaminen ei keskity vain yrityksen muutamaan henkilöön. Maailmanvalloitukseen tarvitaan koko henkilökunta, kun muutos lähtee sisältä niin se näkyy myös ulos. 
  5. Todistetusti saamme toimintaa ja tuloksia aikaan. Pääsette tapaamaan potentiaalisia yhteistyö- ja jakelukumppaneita sekä tulevaisuuden osaajia kasvuohjelman eri työpajoissa.

Ilmoittaudun mukaan!