Uncategorized

Hyvää Suomalaisen ruoan päivää!

  Tiesitkö, että tänään 4.9. vietetään maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää? Meille myös eilinen oli Suomalaisen ruoan päivä, kun kokoonnuimme ensimmäiseen Iskussa maailmalle: Grow Global -teemapäivään, joka kokosi elintarvikealan toimijat ympäri Suomea yhteen.   Päivä sisälsi tutkimustietoa, tekemistä, tutustumista ja tarinoita tosielämästä. Professori Tanja Leppäaho kertoi meille siitä, mikä erottaa kansainvälisillä markkinoilla menestyjät muista. Kaiken […]

Lue lisää




Uncategorized

Iskussa maailmalle: Grow Global -teemapäivä

Ylijäämäviennistä strategiseen vientiin! Iskussa maailmalle -kasvuohjelma on osoitus elintarvikealan yritysten rohkeudesta ja innokkuudesta kehittää vientiä niin uusien markkinoiden avaamisessa, brändäyksessä, markkinointiosaamisen kehittämisessä kuin uusien yhteystyömallien rakentamisessa. Kasvumatkalla on mukana suuri joukko kotimaisia elintarvikealan huippuja ja pian on heidän aika tavata toisensa, kun ensimmäinen Iskussa maailmalle: Grow Global -teemapäivä järjestetään tiistaina 03.09.2019 Jyväskylässä.   Päivän ohjelma […]

Lue lisää




Uutinen

Kasvua elintarvikealalle Iskussa maailmalle -kasvuohjelman kautta!

    Tänä vuonna käynnistyy ensimmäistä kertaa Iskussa maailmalle -kasvuohjelma. Elintarvikealan yrityksille suunnattu kasvuohjelma kääntää elintarvikealan toimijoiden kansainvälisen kasvuvaihteen päälle liiketoiminnan peruslähtökohdista käsin. Ohjelma vahvistaa vientituotteiden kehittämistä, tukee kasvuhakuisten yritysten verkottumista sekä laajentaa elintarvikealan yritysten ymmärrystä kansainvälisen kasvun mahdollisuuksista, haasteista ja vaatimuksista.   Ohjelmaan osallistuvia yrityksiä sparrataan ja valmennetaan kaksivuotisen ohjelman aikana elintarvikealan asiantuntijoiden toimesta. […]

Lue lisää




Uutinen

Iskussa maailmalle -kasvuohjelma on käynnissä!

    Iskussa maailmalle -kasvuohjelma sisältää neljä kasvutyöpajaa, kolme valtakunnallista teemapäivää sekä yrityskohtaista konsultointia. Jokaisen kasvutyöpajan teemaa käsitellään vähintään kolmella eri paikkakunnalla, eri ajankohtina. Mukana oleva yritys voi valita itselleen sopivimman ajankohdan kustakin teemasta. Kasvutyöpajojen teemoja ovat kohdemarkkinaymmärrys ja yhteistyökumppaniverkosto, liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelma, brändäys ja ydinviesti sekä markkinoinnin toimenpiteet ja johtaminen.   1. Kasvutyöpaja: Tunne bisneksesi […]

Lue lisää