Uutinen

Kasvuohjelma käynnistyy elokuussa 2020

  Meillä syödään maailman parasta ruokaa. Suomalaisella elintarvikealalla on paljon vahvuuksia kansainvälistymistä ajatellen: laadukas tuotekehitys, maltilliset palkkaratkaisut, kohtuulliset raakaainekustannukset ja esimerkiksi puhtaat raaka-aineet. Tästä syystä johtuen jokaisen itseensä uskovan alan toimijan tulisi ajatella asiaa laajemmin ja ponnistaa näistä lähtökohdista korkeammalle – yksin ja yhdessä. Iskussa maailmalle -kasvuohjelma käynnistyy jälleen elokuussa 2020 kooten yhteen kansainvälistymiseen tähtäävät […]

Lue lisää




Uutinen

Tiedote: Covid-19 -viruksen vaikutukset kasvuohjelmaan

Lämmin tervehdys ja terveiset Iskussa maailmalle -kasvuohjelmasta! Aava & Bang Oy sekä Iskussa maailmalle -kasvuohjelma suhtautuu Covid-19 -virukseen vakavasti ja haluamme toimia vastuullisesti, jotta viruksen leviämistä saadaan hidastettua lähikontakteja välttämällä. Meille asiakkaidemme sekä työntekijöidemme turvallisuus on ensisijainen tekijä kasvuohjelman toteuttamisessa. Olemme reagoineet vallitsevaan tilanteeseen välittömästi ja haluamme varmistaa osallistujille parhaan mahdollisen tuen ohjelman tiimoilta. Oheisesta […]

Lue lisää




Uutinen

Vientipolku on nyt julkaistu!

Elintarvikealan vuosi käynnistyy ensimmäistä kertaa viennin viikolla ja juuri julkaistun vientipolun voimalla!   Yksi suomalaisen elintarvikealan keskeisimmistä haasteista on kotimarkkinakeskeisyys, joka viennin viikolla halutaan murtaa. MTK ja Aava & Bang Oy:n Iskussa maailmalle -kasvuohjelma ovat mallintaneet elintarvikealan vientipolun yritysten kasvun moottoriksi. 14.1. julkaistavalla vientipolulla halutaan selkeyttää monivaiheista viennin kokonaisuutta. Kansainvälistymisen mahdollisuuksia korostava viikko huipentuu 17.1. […]

Lue lisää




Tapahtuma

Hyvää Suomalaisen ruoan päivää!

  Tiesitkö, että tänään 4.9. vietetään maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää? Meille myös eilinen oli Suomalaisen ruoan päivä, kun kokoonnuimme ensimmäiseen Iskussa maailmalle: Grow Global -teemapäivään, joka kokosi elintarvikealan toimijat ympäri Suomea yhteen.   Päivä sisälsi tutkimustietoa, tekemistä, tutustumista ja tarinoita tosielämästä. Professori Tanja Leppäaho kertoi meille siitä, mikä erottaa kansainvälisillä markkinoilla menestyjät muista. Kaiken […]

Lue lisää